Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Heeft u dagkaarten/stands geboekt, maar kunt u onverhoopt niet komen en wilt u deze annuleren? Dat is mogelijk, maar hier zijn wel annuleringskosten aan verbonden:

  • Op het moment dat de betaling (boeking) is ontvangen tot aan de 30ste dag voorafgaand aan de dag waarop het evenement plaatsvindt; 30% van de kosten
  • Indien de opzegging plaatsvindt op de 30e tot de 14e dag voor het evenement: 75% van de kosten
  • Indien de opzegging plaatsvindt op of na de 14e dag voor het evenement: de volledige kosten (geen restitutie)
  • Indien de Kamermuziekdag geannuleerd wordt, storten we het volledige bedrag van de boeking zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen naar je terug. 
  • Een verzoek tot annulering dient altijd per e-mail aan  kenbaar gemaakt te worden. Verstuur hierbij uw ticket als bijlage, en noem uw IBAN rekeningnummer en contactgegevens. Een annulering kunnen wij pas in behandeling nemen zodra deze schriftelijk bij ons ingediend en geaccepteerd is.

Annulering van de Kamermuziekdag door overmacht

Dit moeten wij nog uitbreiden met het oog op Covid-19 en een mogelijke annulering van onze kant….

Toestemming

Daarnaast zou het fijn zijn tijdens het aanmeldingsproces ook de toestemming te vragen via een vinkje voor het publiceren van de organisatie en het email adres waar zij bereid zijn aanvragen enz. te willen ontvangen (dus bij voorkeur geen privé – tenzij deze ook in communicatie met anderen wordt gebruikt)

PLUS

Algemene voorwaarden ter voorkoming van claims… bij een eigen webwinkel?!?!

Mogelijkheid de tickets bij de deur op de dag zelf te scannen via een phone/app…We hebben wel een kassa met pin bij verkoop aan de deur. Maar moeten dit ook goed inrichten voor de online verkoop. Ik heb hier geen ervaringen mee.

 

 

 

Stichting Promotie Klassieke Muziek
Pluimenmeent 49
1218 BL  Hilversum